Árpa Atila

Árpa Attila hazaküldte az egyik lányt a múltja miatt

Bulvár

Megdöbbentő dologgal szembesült A Nagy Ő, Árpa Attila: az egyik hölgy, Bea korábban erotikus munkát végzett. A színésznek ez nem fér bele, így azonnal hazaküldte Beát.

A jelenleg kozmetikusként dolgozó Bea levelet küldött Árpa Attilának, melyben megkérte, találkozzanak kettesben, mert egy olyan titkot szeretne elmondani neki, amit csak a családja tud. A Nagy Ő teljesítette a hölgy kívánságát és beszélgetni hívta Beát, ahol érdekes dolgokra derült fény.

A lány nehezen tudta kimondani, milyen érzések kavarognak a fejében, de végül elmesélte a titkot, előtte pedig egy szívszorító vallomást is tett – írja a Blikk. Bea elmondta, 17 éves korában azt hitte, megtalálta az igazit, de párjáról kiderült, hogy kapcsolata van egy másik nővel is.

Kikészültem, majd egy hét múlva kiderült, hogy kisbabát várok, és közölte velem, hogy nem szeretné tőlem ezt a kisbabát. Ott hagyott engem egyedül, ezután pár órával annyira rosszul lettem, hogy elment a baba…

– mondta Bea Árpa Attilának, aki szerint óriási teher lehetett ez a lány számára. A történetnek azonban itt korántsem volt vége. Bea elmondta, hogy nehéz anyagi helyzetbe került és belevágott egy erotikus munkába az interneten. Hogy pontosan mi volt ez, azt nem mondta ki elsőre, így Attila kérdezett rá: létezik-e olyan videó róla, ahol egy férfival közösül? Bea igennel válaszolt. Árpa Attila egy kis gondolkodási időt kért, aztán elmondta, neki ez nem fér bele, a lánynak azonnal haza kell mennie.

Ki kell mondanom viszont sajnos, hogy abba, amit itt keresek, nekem ez nem fér bele… Te nem maradhatsz

– mondta ki a fájó szavakat A Nagy Ő. Beának így el kellett hagynia a villát, amit a lányok többsége annyira nem is bánt.