Lakatos Márk

Izgalmas kihívás elé néz Lakatos Márk

Bulvár

A héten láthatták utoljára a nézők a stylistot az RTL Reggelijének műsorvezetőjeként. 5 év után új kihívás vár Lakatos Márkra.

A műsorvezető ezért a pénteki adásban vendégként volt jelen, hogy munkatársaival együtt felelevenítse az elmúlt öt évét a csatornánál. A legemlékezetesebb pillanatain kívül arról is mesélt, mik a tervei a jövőben – írja a 24.hu.

Kiderült, hogy Lakatos Márkot felkérét egy könyv megírására. Nem ez az első eset, hogy ilyesmibe kezd, hiszen sok könyvet írt már, de azok szakács- és szakmai könyvek voltak. Most azonban arra kérték, írjon egy regényt.

Igazából nagyon érdekes ponton jött a távozásom, mert egy olyan projektbe kezdek, ahol nagyon sokat kell majd magammal, egyedül lenni, befelé fordulni és utazni. Az ember mindig magáról ír, akkor is, ha nem magáról ír, tehát egy önéletrajzi ihletettségű, de azért fiktív regényre készülök, amit jövőre kell leadnom

– mesélte a stylist, akire most egy nagyon izgalmas, új utazás vár, ami izgalommal tölt el őt. Persze azért azt is elismerte, műsorvezető társaihoz hasonlóan ő is szomorú az RTL-től való távozása miatt.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft