Molnár Gusztáv

Nem körözik tovább Molnár Gusztávot

Bulvár

A Drága örökösök színészét november 21-én kezdte el körözni a rendőrség, de két nappal később visszavonták az ellene kiadott elfogatóparancsot.

Molnár Gusztáv még csak nem is tudja, milyen ügybe keveredett ezúttal. Azért körözték őt, mert többszöri felszólítás ellenére sem jelent meg a bíróságon, ahol fia édesanyjával van vitás ügye. A színész azonban most egy elvonón van, a külvilágtól teljesen elzártan, ezért az elfogatóparancsot visszavonták.

A Blikk úgy tudja, a bíróság kereshette meg az egészségügyi intézményt, ahol a színész a függőségétől igyekszik megszabadulni.

A bíróság adta ki az elfogatóparancsot november 21-én, és november 23-án szintén a bíróság vonta vissza. Ennek oka az, hogy már nem állnak fenn az elfogatóparancs kiadásának feltételei. A keresett személy tartózkodási helye már hivatalosan ismert, felkutatására így nincs szükség

– tájékoztatta a lapot a Budapest Környéki Törvényszék. A színész testvére, Csilla is úgy tudja, ilyen esetben mentesítést kaphat a testvére a tárgyaláson való részvétel alól, hiszen egészségügyi intézményben van, ahol orvosi kezelés alatt áll. Csilla nagyon szeretné, ha Guszti meggyógyulna, de egyelőre semmit nem tudnak az állapotáról.

Most izolációban van, nem látogathatjuk, információt sem kaphatunk róla, és hozzá sem jutnak el a külvilág hírei

– nyilatkozta a lapnak Csilla, aki bízik abban, hogy karácsonykor azért személyesen is meglátogathatják Gusztit, akinek egyelőre nem kell attól tartania, hogy lerohanják a rendőrök, hogy előállítsák őt.