Nádai Anikó

Nádai Anikó bakija színesítette a ValóVilág 11 első összefoglalóját

Bulvár

Múlt vasárnap elindult a ValóVilág 11. évada. A hétfői összefoglalóba máris csúszott egy kis baki.

Azon kívül, hogy akadt bőven történés a villában – két páros például már a legelső estén összegabalyodott – egy baki is becsúszott az adásba – írja a 24.hu.

Miután ugyanis Nádai Anikó felkonferálta a soron következő jelenetet, a képkockák csak nem akartak elindulni, csak a hang. A képernyőn továbbra is csak az asztal mögött ülő Anikót lehetett látni, aki ráadásul valamin nagyon mérgelődött is. Hogy min, azt sajnos nem lehetett hallani, pedig biztos érdekesebb volt, mint az új villalakók őrjöngése a villa labdamedencéjében.

A vicces jelenetet valaki feltöltötte Twitterre is, így az is láthatja, aki eddig nem tervezte, hogy figyelemmel követné a valóságshow idei évadát.

Anikó Instagram-oldalán reagált arra, hogy mire felébredt, már internetes mémek készültek róla:

Adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge!
Hajrá nekünk!