Tóth Andi

Tóth Andinak elege lett a bántásokból, egyelőre nem tudja, hogyan tovább

Bulvár

Hosszú bejegyzést tett közzé az énekesnő közösségi oldalán, melyben reagált az elmúlt hetek őt ért bántásaira.

“Egy közszereplőnek mindent tűrni kell.” Ez egy kimondhatatlanul kegyetlen mondat, amivel a végtelenül gonosz, rosszindulatú emberek nyugtatják magukat, hogy tükörbe tudjanak nézni és békésen alhassanak az ítélkező, fájdalmat és maradandó sérüléseket okozó véleményük után

– kezdi friss bejegyzését Tóth Andi, aki szavait kivételesen nem a követőinek szánja, akik továbbra is kiállnak mellette, hanem tudatni szeretné: elfáradt. Közszereplőként sokat árul el az életéről, amit azonban úgy látja, sokan a saját feszültségük levezetésére használnak fel.

Tóth Andi: “Mi a f*szért kell magyarázkodnom bárkinek is?”

Andi néhány napja már elárulta, elhunyt a barátnője kiskutyája, akit ő is nagyon szeretett és nagyon közel állt hozzá. Tőle szerettek volna elbúcsúzni. A bulvársajtó azonban folyton a nyomában van, így azt is lefotózták, ahogy Marics Petivel távoznak Andi háza elől, látszólag kedvetlenül, se egy érintés, se egy kedvesség nem tükröződött az arcukon, csak a lehangoltság, amiről sokan arra következtettek, bajban van a kapcsolatuk.

Könnyekkel teli szemeinkben és az elmúlt hetek alatti általatok ránk nehezedő terhekkel a vállunkon álltunk ott tehetetlenül és csak az volt a kérdésünk, hogy miért? Miért kérdőjelezitek meg a kapcsolatomat a törődő párommal, aki hű társam mindebben? Miért veszitek el a búcsú lehetőségét ettől a csodás nőtől? MIÉRT küldtök utánam fotósokat még a lakásom elé is?

– bukott ki Andi, aki szerint ezek a fotók minden magánszféráját eltiporják. De mivel közszereplő, sokan úgy gondolják, neki kötelessége még ezt is tűrni.

Ezután a két hét után csak azt szűrtem le, hogy rengeteg ember, de FŐLEG a sajtó abban reménykedett, hogy én vagyok az. És mindent el is követtek, hogy oda kerüljek. Én ebben nem szeretnék részt venni

– írta Andi, aki azzal zárta sorait, hogy a következő napokban nem is fog posztolni, szeretné eldönteni, hova tovább.