Peller Mariann

Peller Mariannak máris új szerelme lehet

Bulvár

Az RTL népszerű műsorvezetője két héttel ezelőtt jelentette be válását. A pletykák szerint egy másik férfi is a szakítás hátterében állhat.

Peller Mariannt nem is akárkivel hozták hírbe: szerelme a magyar Jason Momoa, Megyeri Balázs lehet.

A Bors emlékeztet arra, hogy idén áprilisban már kétértelmű helyzetben kapták lencsevégre Mariannt a színész-kaszkadőrrel. Lesifotó is készült róluk, amint egy szórakozóhely előtt ölelik, sőt, látszólag szájon is csókolják egymást Megyeri Balázzsal. Akkor azonban azt mondták, csupán baráti ölelésről volt szó közöttük.

A lap felkereste a színész-kaszkadőrt, aki igen sejtelmes választ adott arra, van-e valami közte és Peller Mariann között.

Diplomatikusan azt mondanám, amit az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat

– mondta Megyeri Balázs, aki a rossz nyelvek szerint Mariann két évvel ezelőtt megjelent regényének is az egyik fő karaktere. A Végtelen kísértés című könyv főhőse egy spiritualitásban jártas, házas színésznő, aki beleszeret színész kollégájába, Johnny Blaze-be, akinek a külseje kísértetiesen hasonlít Jason Momoa első számú európai dublőrére, Megyeri Balázsra, ahogy ő hívja magát: Megyeri Balázs Blaise-re.