Demcsák Zsuzsa

Ez lehetett az oka, hogy véget ért Demcsák Zsuzsa házassága

Bulvár

Peller Mariann után egy újabb műsorvezető jelentette be a válását: Demcsák Zsuzsa is közösségi oldalán osztotta meg a hírt, hogy elválik férjétől.

Házassága az indiai származású Krishan Dangwallal pedig igazi tündérmesének tűnt, három év után azonban mégis a válás mellett döntöttek.

A Blikk szerint Krishan – bár Indiában sikeres producer és jógaoktató volt – mintha nem találta volna meg a számításait Magyarországon… A kedvesével közösen nyitottak jógaszalont, ám az átütő siker elmaradt. A korábban jellemző közös bejegyzéseik egyre elmaradtak, Demcsák Zsuzsa az utóbbi hónapokban nem is nagyon nyilatkozott férjéről, aki nyáron vissza is utazott Indiába a családjához.

Igaz, akkor még arról szóltak a hírek, hogy ő és Zsuzsa – aki szintén külföldön forgatott – mindent megtesznek, hogy tudjanak találkozni a hatalmas távolság ellenére is, mert mindketten hosszú távon terveznek egymással, de a közösségi oldaluk másról árulkodott. Úgy tűnik, a fizikai távolság után érzelmileg is eltávolodtak egymástól, a Facebookon is törölték egymást, mintha látni sem akarnák, mi történik a másikkal.

Demcsák Zsuzsáék válnak