Durva idegállapotba került Bárdosi Sanyi kiesése után

Bulvár

Mindenkit kiosztott a Dancing with the Stars legutóbbi kiesője, nem kímélte sem a zsűrit, sem Berki Mazsit.

A TV2 táncos műsorának legutóbbi adásában Berki Mazsiék és Bárdosi Sanyiék kerültek a veszélyzónába, a közönség ezúttal is Mazsit és táncpartnerét mentette meg a kieséstől. A sportoló nem viselte jól a vereséget. Még forogtak a kamerák, amikor gratulációja után öklendezést imitált, ezzel kifejezve Mazsi iránti érzelmeit. De mindez csak a kezdet volt.

A Bors helyszínen lévő kollégája vette észre, hogy miután lekapcsoltak a kamerákat és a nézők kivonultak a stúdióból, a sportoló balhézni kezdett. Bárdosi előbb megfeszült felsőtesttel Juronics Tamás, Kossuth-díjas táncművészt vonta kérdőre:

Mi volt a baj a tánccal? Mondd, mi volt? Mondjad csak!

– esett neki. Juronics mosolyogva próbálta lenyugtatni őt, majd Bárdosi felesége, Ildikó is odalépett, hogy kirángassa férjét a kínos helyzetből. Bárdosi Sanyi azután Ördög Nórit osztotta ki, nem értette, miért fogalmazott meg vele szemben rossz kritikát, miközben a műsor elején azt mondta, rá kíváncsi leginkább. De Bárdosi Sanyi azt is kifejtette, szerinte a zsűribe Facundo Arana után nyugodtan beülhetett volna Steve Wonder is.

De ezzel még nem volt vége. Megjegyezte Mazsinak, hogy “vigyétek a közelemből ezt a nőt”, majd gúnyosan ezt mondta neki:

Legközelebb majd én is behozom a kutyám meg a gyerekeim, hogy továbbjussak!

A lap megkereste másnap a birkózót, aki elmondta, semmit nem bánt meg. A Mazsi iránti érzelemkifejezéséről ezt mondta:

Öklendeztem, igen. Ösztönös reakció volt. Augusztus végén halt meg az édesapám. Ha valaki, én tényleg gyászolok. Meggyőződésem, hogy apám egyébként látott onnan fentről, és mérhetetlenül büszke rám. Ennek ellenére sem gondoltam etikusnak bevinni a műsorba ezt az érzést. Más pedig beleviszi ezt a műsorba. Nekem ettől felfordul a gyomrom és kész… Ha valaki a véleményemen megsértődik, az nem érdekel. Én elhatárolódom attól, aki a gyászát használja fel önpromózásra.