Istenes Bence szerint Csobot Adél tartott attól, hogy büdös lesz a párja a Dancing with the Stars-ban

Bulvár

Felesége is vendégként szerepelt Istenes Bence IstenEst című műsorában, ahol persze szóba került a Dancing with the Stars-os szereplés is.

Bence szerint Adél már az első adásban is bizonyította, mennyivel ügyesebb, mint mások, már akkor, ott megnyerték az egész műsort. A szintén vendég Megyeri Csilla szerint a kémia is megvan Csobot Adél és táncpartnere, Hegyes Bertalan között, meg is kérdezte Istenestől, nem féltékeny-e?

Az elején bementem, és életveszélyesen megfenyegettem. Nemcsak őt, hanem az egész családját és a barátait is. Azóta egész nyugodt a csávó

– mondta viccelődve Bence, szavait, az Index írta meg. Szerinte a felesége az elején attól tartott, hogy táncpartnere esetleg büdös lesz. Adél persze rögtön kijavította őt és elmondta, ő nem így fogalmazott.

Csak azt mondtam, hogy szeretném magam jól érezni mellette, szeretném azt, ha nem zavarna az illata, szeretném, ha jó illatú lenne. Itt mozdulatok vannak, hozzáérsz, összeér a kezetek, összeér a lábatok… Jónak kell lenni, amikor ezt csinálod, amikor ránézel, amikor megsimogatod… Azt akarod érezni, hogy ez nem kellemetlen

– magyarázta Adél, aki szerint nagyon fontos, hogy meglegyen a kémia ő és táncpartnere között. Mindezeket Istenes Bence kiguvadt szemekkel hallgatta és elmondta Adélnak, úgy fogalmazzon, hogy lesznek őt még ketten is.

Fotó: Facebook/csobotadelxfaktor