Győzike: “Meg is halnék Orbán Viktorért”

Bulvár

Elképesztő kijelentést tett Gáspár Győző, akinek a szíve ettől jobban már nem is húzhatna a Fidesz felé.

Az egykori showman úgy döntött, új célt ad az életének: szeretné az emberek véleményét eljuttatni Orbán Viktorhoz, akinek nagy rajongója. Győzike létrehozott egy alapítványt, ami a kisebbségi jogok felzárkóztatásáért felel. Alapítványának neve: “Mi is létezünk”, célja pedig Győzike szavait idézve az, hogy “azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni”. Ő pedig ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatja Orbán Viktornak.

Gáspár Győző úgy véli, az elmúlt 23 évben nem tudta megmutatni komolyabbik oldalát, fideszes coming out-ja után pedig számos kritika érte, amit egyáltalán nem bán, mert Orbán Viktorért akár meg is halna.

Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszerelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!

– mondta Ábrahám Róbert műsorában Győzike, szavait a Blikk írta meg. Arról is meg van győződve, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országgal.