Berki Mazsi

Az adakozás fontosságára hívja fel a figyelmet Berki Mazsi, aki nemrég még a Louis Vuittonból sétált ki

Bulvár

Kissé ellentmondásos, hogy a jótékonykodásról beszél Berki Mazsi azt követően, hogy lefotózták, amint kisétál egy luxusüzletből.

A hírek szerint Berki Krisztián özvegyével nagyon jól bánik az új párja, anyagilag is. Mazsi szerint az élet minden jót visszaad, ez pedig igaz a jótékonyságra is. A Blikk vette észre, hogy az édesanya a Dancing with the Stars stúdiója felé tartva Insta-sztorijában mesélte el, milyen pozitív élménnyel gazdagodott, amikor egy újságot áruló nővel állt le beszélgetni, akitől már nem egyszer vásárolt valamilyen magazint.

Mazsi nagyon szeret vele beszélgetni, mert nagyon kedvesnek tartja és szimpatikus számára az, ahogy hozzááll a dolgokhoz. Mindig ad neki pénzt, mert nagyon szeret az embereknek adni, legyen szó akár pénzről, akár ruháról, akár bútorokról.

Azt gondolom, fontos erről beszélni, mert ha mutatunk egy utat másoknak, akkor benneteket is tudunk ösztönözni

– mondt követőinek Mazsi, aki édesanyjától tanulta az önzetlenséget.

Volt olyan, hogy elmentem bevásárolni, és csak kettő kiflit tudtam adni segítségképpen, és volt, amikor ennél sokkal többet… Azt gondolom, hogy ezt a sok jót az élet egyszer úgyis visszaadja nekünk, ezt én tapasztalom is

jegyezte meg mosolyogva Berki Krisztián özvegye, akiről nemrég derült ki, hogy új párja van és végre igazán boldognak érzi magát.