Tóth Gabi

Közvélemény-kutatást végeztek arról, hogy miért utálják ennyien Tóth Gabit

Bulvár

Felvitte a Jóistenke a kereszténykedő énekesnő dolgát.

telex.hu írta meg, hogy az Idea Intézet két fontos témában kutatott Gabi kapcsán:

„Az ismert énekest, Tóth Gabit, azért éri sok kritika az utóbbi időben, mert nyíltan vállalja keresztény meggyőződését. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

„Az ismert énekest, Tóth Gabit jogosan éri kritika, mert egyáltalán nem hiteles azoknak az értékeknek a képviseletében, melyeket közvetít. Kérem, 1-5-ig osztályozza, mennyire ért egyet az alábbi állítással! (%)”

A válaszoknál figyelembe vették a pártpreferenciákat, így az alábbi eredmények születtek az első állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 17 százalék tartja úgy, hogy nem a nyílt keresztény meggyőződése miatt bántják sokan Tóth Gabit, míg 39 százalék teljes mértékben igaznak tartja ezt az állítást.

Az ellenzéki szavazók 52 százaléka szerint nem emiatt bántják Tóth Gabit, 8 százalék szerint viszont igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 28 százalék gondolja úgy, hogy nem ezért bírálják őt, míg 4 százalék szerint igen.

Fejhallgatóval, tarsollyal és a hangjával tarolt Tóth Gabi Debrecenben

A második állításnál:

A Fidesz–KDNP-sek közül 45 százalék szavazott arra, hogy nem tartja igaznak az állítást, miszerint jogosan éri kritika Tóth Gabit, mert nem hitelesen képviseli a közvetített értékeket, 10 százalék szerint azonban egyetértett ezzel az állítással.

Az ellenzéki szavazók csupán 5 százaléka nem ért egyet a fentiekkel, de 65 százalékuk igen.

Azok, akik nem sorolták magukat egyik párthoz sem, 5 százalék gondolja úgy, hogy ez nem így van, míg 28 százalék szerint igen.