Rossz produkciója ellenére sem esett ki Szekeres Adrien lánya a Sztárban sztár leszek! műsorából

Bulvár

Nagy reménységnek tartotta a négytagú zsűri Szekeres Adrien lányát, Kiss Emíliát, aki bemutatkozó előadásával elvarázsolta őket.

Köllő Babett csapatába került a 17 éves lány, akinek új előadását nemcsak ő, a többi mentor is nagyon várta szombat este, amikor eldőlt, Babett csapatából ki jut be az élő show-ba. Tóth Gabi még azt is kijelentette, Emília lehet az idei évad nyertese. Szekeres Adrien lánya meg is ígérte, odateszi magát és olyan előadása lesz, ami továbbjuttatja őt.

Csakhogy a produkció nagyon rosszul sikerült. Bár a tánccal és a koreográfiával nem volt gond, Emília annyira rosszul énekelt, hogy a zsűri tagjai nem akarták elhinni.

Azt a rohadt!

– hagya el Tóth Gabi száját. De Majka sem volt bőbeszédűbb, ő ennyit tudott mondani egy “B*szd meg” után:

Ne már…

Akármennyire is szimpatizált Köllő Babett a versenyzővel, fájdalmas döntést hozott és elküldte őt, hiszen akik előtte szerepeltek a csapatából, jobban teljesítettek. Pápai Joci azonban nem akarta elengedni Emíliát, ezért visszahívta őt, hogy az ő csapatába átállva adhasson neki esélyt a továbbjutásra, mert nem tudja kitörölni a fejéből bemutatkozó előadását, amikor Szekeres Adrien lánya zseniálisan alakított Prince-ként.

Ilyen volt Nicole Scherzinger-ként Kiss Emília, akinek Pápai Jocinak hála van esélye bekerülni az élő adásokba: