Herceg Erika

Herceg Erika, az X-Faktor új mentora 8 milliós lusxusórát hord

Bulvár

Nem veti meg a luxust az X-Faktor új mentora, Herceg Erika. Kiderült, hogy az óra, amit visel, nagyjából 8 millió forintot ér.

A Pénzcentrum szerint egyre nagyobb népszerűségnek örvend Lakatos Zsolt TikTok oldala, a Beszéljünk Órákról, ahol az óraszakértő időről-időre annak jár utána a nézők kérésére, hogy a magyar és külföldi sztárok milyen órát is hordanak pontosan. Lakatos Zsolt most Herceg Erika óráját tanulmányozta, amiről ki is derítette, hogy egy 36 mm-es Rolex Datejust. A gyémántokkal kirakott darab értéke piaci áron majdnem 20 ezer euró, vagyis mintegy 8 millió forintba kerül.

 

@beszeljunkorakrol Válasz @thelegend_balazsbakai részére Herceg Erika órája az X Faktorból #órák #karóra #hercegerika #xfaktor #rolex ♬ Top Gun Maverick – ♠︎ Aydin ♠︎

Az X-Faktor új mentora, Herceg Erika már eddig is sokaknál kiverte a biztosítékot sajátos stílusával, feltehetőleg a hírt olvasva még kevésbé fog nőni a rajongói száma. Az énekesnő sokat költ a külsejére, nemcsak szép ruhákat és drága órát visel, a bőrét is a luxustermékekkel kényezteti, sőt, botoxolni is jár. Erről Lilunak mesélt a Makeup/Down című műsorban, ahol elárulta, nyolc éve vesz igénybe olyan kezeléseket, melyek eltüntetik a szemkörnyéki ráncait, de botoxolni is szokott, mert anélkül nem lenne ilyen szép sima a homloka.

Fotó: Facebook/xfaktorhungary