Baukó Éva

Young G Béci Baukó Évának: “annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!”

Bulvár

Durván beszólt a ValóVilág egykori játékosa, Young G Béci a szintén exValóVilágos Baukó Évának.

Baukó Éva bűne az volt, hogy elmondta negatív véleményét Béciékről, akik a Nyerő Párosban szerepelnek a feleségével. Sokakkal egyetértésben ő is úgy véli, a házasok nem megfelelően nyilvánulnak meg. Bécinek sem kellett több, Insta-sztorijában osztotta ki Évát:

Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted… Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni… Sajnos, annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!

– írta Béci, majd azzal folytatta, hogy Éva jobban tenné, ha pszichiáterhez fordulna. Szerinte neki egy szerencséje volt csak a ValóVilág idején, az, hogy Alekosz látott benne fantáziát.

…annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy… egy senki!

– fogalmazta meg véleményét Éváról Béci.

Nem kellett sokat várni arra, hogy Baukó Éva ismét elmondja a véleményét a rapperről, aki szerinte csak azért szerepel most a Nyerő Párosban, mert valakinek fel kellett adnia a játékot és helyettük ugrottak be ők a feleségével. Szerinte “az egész ország egy sunyi, buta, agresszív, ostoba, viselkedni nem tudó embernek, színésznek” tartja őt és a feleségét is, aki még nála is sunyibb.

Béci Insta-sztorijára is reagált Éva péntek délelőtt:

A kiírásod tele van hazugsággal, ugyanis 5 évvel ezelőtt beszéltem veletek telefonon ilyesmi dolgokról, azóta már Facebookon is nekem támadtál, stb., de nem megyek bele, mindig is egy SUNYI HAZUG voltál! Én fenéknyaló? Sosem voltam senkinek sem! Szerintem te magadra gondolsz!! Nálad seggnyalóbb embert nem ismerek, igaza van a bentieknek rólad, amit gondolnak, a többiek meg kiszagolták, hogy ostoba vagy és udvari bolondnak használnak!

– írja Baukó Éva, aki szerint Béci az, aki Lotfi Begiék s*ggét nyalta, közös számot akart vele, azok után, hogy a műsorban hátbaszúrta a párosukat.

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft