Marsi Anikó

Ilyen volt Marsi Anikó esküvője

Bulvár

Titokban szervezte meg esküvőjét a TV2 műsorvezetője, aki Balatonfűzfőn a szabad ég alatt mondta ki az igent párjának, Gábornak.

A nagy napra 2022 szeptember 9-én került sor, épp aznap, amikor Marsi Anikó feletettese, Szalai Vivien esküvője is volt, és amire hivatalosak voltak.

Először megdöbbentem, de aztán gyorsan kimatekoztam, hogy igenis kivitelezhető a két esküvő egy nap alatt. Mivel alapból sem akartunk hét országra szóló lagzit csapni, az időbe pont belefért, hogy délelőtt összeházasodunk, majd ugyanabban a sminkben és hajban elmegyünk Vivien esküvőjére

– mesélte a híradós a Blikknek. Így is lett, Anikó és párja a szabad ég alatt, egy balatonfűzfői telken mondták ki a boldogító igent, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A ceremóniát szűk családi körben tartották, Anikót kisebbik fia, Vince kísérte az anyakönyvvezető elé.

Anikó és Gábor nem vitték túlzásba az esküvői öltözetüket, még csak nem is hófehéret viseltek, hanem egyszerű, nyári ruhát öltöttek magukra. Gyűrűjük viszont nagyon különleges, története is van, ami az egyik általuk felújított házhoz kapcsolódik.

Amikor Gábor verte szét a falakat, kihúzott pár rézkábelt, és ezeket vitte el egy ékszerkészítőhöz. A gyűrűnk tehát szimbolizálja a közös projektünket, az ingatlant, amit örökre meg akarunk tartani, valamint az összetartozásunkat

– mondta Marsi Anikó, aki azt is elmondta, még nem dőlt el, hová mennek nászútra, de vagy Amerikába vagy Svédországba mennének, ahol lakóautóval utazgatnának.