Joshi Bharat

Először szólalt meg Joshi Bharat, miután szakított Mészáros Lőrinc volt feleségével

Bulvár

Egy darabig úgy tűnt, Joshi Bharat és Kelemen Beatrix igazi sorstársak, akik tökéletes társra leltek egymásban, de a szerelmük végül néhány hónap után idén tavasszal véget ért.

Joshi Bharat most először szólalt meg a szakítás után, és a Best magazinnak bevallotta, hogy szerinte sok idő és erő kell ahhoz, hogy az ember feldolgozza a veszteségeket – írja a Blikk.

Hindu hitünk szerint, ha valakit szeretsz, akkor elengeded. Sokféle veszteség létezik, mindegyiket meg kell gyászolni, de a gyász nem azt jelenti, hogy elkezdem sajnálni magam. A gyász konstruktív folyamat, ez az az időszak, amikor a dolgok a helyükre kerülhetnek

– nyilatkozta az egykori műsorvezető, aki sokat elmélkedik az életén.

Ilyen nincs: Mészáros Lőrinc volt felesége összejött Joshi Bharattal

Visszavonultan él, és azon meditál, hogy vajon a válásával, majd a szakításával Mészáros Lőrinc volt feleségével mit üzen neki az élet. Kíváncsian várja, mi a feladata és mit kínál számára a jövő. Ő ugyanis hisz a reinkarnációban és nem hetven-nyolcvan évben gondolkodik. Nem kapkod, amiért valami nem sikerül jól, úgy érzi, ráér, mert tudja, hogy van holnap, van tíz, húsz, negyven, száz éve is, hogy folytathassa az életét. Így tehát Joshi most vár, mert tudja, jönni fog, aminek jönnie kell.