Berki Krisztián hasba rúgta Mazsit, pedig újszülött kislányuk is a kezében volt

Bulvár

Durva részleteket mesélt el Berki Krisztián és Mazsi házasságáról egy újabb szomszéd. Szerinte Krisztián rendszeresen bántalmazta Mazsit.

Tegnap derült ki, hogy a sztárpár kapcsolata nem volt annyira idilli, mint ahogy a fotóikon mutatták. A szomszédok kitálaltak és elmesélték, nagyon sokszor veszekedtek, Mazsi egyszer még rendőrt is hívott férjére. A szomszédok szerint Mazsi váltotta ki az agressziót Berki Krisztiánból, akit egyébként nyugodt embernek ismertek meg.

Most egy újabb szomszéd is elmesélte, ő hogyan látta a kapcsolatukat és a veszekedéseiket. Durva dolgokat állít.

Hónapokon át éltünk egy házban, ezalatt az idő alatt rengeteg mindent láttunk és sajnos hallottunk

– kezdte a Bors megkeresésre egy névtelenséget kérő, harmadik kerületi szomszéd, majd azzal folytatta, az elején amikor odaköltöztek, Mazsinak még nagy hasa volt, várták a baba születését, jó hangulatban telt a költözésük, de aztán nagyon hamar elkezdődtek a gondok.

Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést, – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást… Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe.

Karácsonykor szabadult el a pokol a szomszéd szerint. A kis Emma alig lehetett 1 hónapos, édesapja pedig agresszíven érkezett haza, a szomszéd szerint az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan tekintete volt, mintha azt gondolná, hogy bárkinek nekimegy…

Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is

– mesélte a szomszéd, aki elmondta, Mazsi akkor is a folyosóra menekült, de nem hívott rendőrt. Később a teraszon sírt és sírt, vigasztalhatatlanul.

Mazsi az esetről nem beszélt senkinek, még a szüleinek sem, csak egy barátnőjének mesélte el, a rokonai tőle tudták meg. Ők úgy látták, Berki tavaly karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már csak azon volt, hogy kiüsse magát, rengeteget ivott, nem foglalkozott semmivel. A szomszédok azért hallották, hogy Mazsi pénzt kér tőle a veszekedések alkalmával, mert senkinek nem fizetett Berki, Mazsi állt mindent, a rezsit, a kocsi törlesztőket, az élelmiszert. Mazsi valóban végig mellette állt, de a rokonok szerint Berki Krisztián az önbizalomhiánya, a szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát.