Nem engedték be VV Bécit a nyíregyházi szórakozóhelyekre

Bulvár

Két helyről is elküldték Young G-t, a ValóVilág egykori VV Bécijét, aki Nyíregyházán szeretett volna lazítani egy kicsit.

A botrányos estéről az Instagram-oldalán beszélt a rapper.

A hétvégi fellépése után visszaindultak Budapestre, de úgy döntöttek, hogy megállnak Nyíregyházán egy pohár italra. Ekkor történt a probléma: szerinte mondvacsinált indokra hivatkozva nem engedték be két szórakozóhelyre sem.

Azt mondták, hogy nem jöhetsz be, azért, mert sapka van rajtad. Én gyerekkoromban éltem át ilyesfajta, kvázi “diszkriminációt”. Fogtuk magunkat és elmentünk egy másik helyre, és azért, mert egy trikó volt rajtam, oda meg azért nem engedtek be. Nem szeretek kérkedni azzal, hogy ki vagyok, de látták és azt éreztem, hogy direkt csinálták

– mesélte Béci, szavait a Bors írta meg.

Köpni nyelni nem tudtam, pislogtunk, mint hal a szatyorban, hogy ilyen létezik?! Nyíregyházát amennyire szerettem, 2004-től jártam oda fellépni még anno tánccal, annyira utálom most…

– folytatta a rapper, aki egyáltalán nem érti, miért bántak így velük. Szerinte mindenki, a szórakozóhelyek is jól jártak volna, ha beengedik őket, mert nem ingyen szoktak italozni, sokszor még az egész helyet is meghívják ilyenkor és be is jelentkeznek a helyszínekről, ami jó reklám lehetett volna a szórakozóhelyeknek.

Béci nevetségesnek nevezte a kidobókat, akik nem engedték be őket.

Ilyen nyomorult életed van, haragszol a világra, azért, amiér neked ott kell állni. Miért nem csinálsz mást?

– fogalmazott velük kapcsolatban.