Kelemen Anna

Kelemen Anna: “Masszívan kokainoztam”

Bulvár

Annácska elárulta, amit sokan azért már eddig is sejtettek róla: volt olyan időszaka, amikor kemény drogfogyasztó volt.

Kelemen Anna a Levente Klubja legújabb részében mesélt pornós múltjáról. Több érdekes kijelentést tett. Elmondta például, hogy az 5-6 filmjét nem a pénzért csinálta, hanem kedvtelésből. Ahogy a Blikk írja: profi módon el akarta sajátítani az erotika világát.

A szexre engem soha nem a pénz motivált. Szerintem inkább a pozitív visszajelzések, a szabadság, de az is lehet, hogy valami menekülés, de erről egy pszichológus lehet mást is mondana. Lehet, hogy drogfüggő vagyok, és a szex a drog. Összesen csináltam 5-6 filmet, ez pedig mindig a hangulatomtól függött, hogy elvállaltam-e vagy sem

– nyilatkozta Lakatos Leventének Kelemen Anna, aki sötét korszakairól is mesélt, arról, amikor a kábítószer fontos része volt az életének.

Mikor a csapból is én folytam, akkor masszívan kokainoztam. Egyedül is. Mindig depresszív ember voltam szerintem, amire jött még a drog is. Ha én elkezdtem egy napot, akkor addig ment, amíg be nem vettem az altatóimat. Két nap alatt elment 7-8 gramm is, ami már mennyiség. Mostanra kizáró ok nálam

– mondta az egykori playmate , aki ma már attól is rosszul érzi magát, ha látja, hogy valaki drogot fogyaszt, képtelen például egy szobában tartózkodni vele.