Luxus-társasház lesz a Korda-villából

Bulvár

Korda György és Balázs Klári 780 millió forintért hirdették meg álomotthonukat, ami hamar elkelt. Már azt is tudni, mi lesz a sorsa.

Luxuslakásokat alakítanak ki a legendás Korda-villából – tudta meg a Pénzcentrum. A vevő egy ingatlanfejlesztő, aki wellnessrészleges, luxus-társasházat csinál Kordáék egykori otthonából. A lakások négyzetméterára több mint 3 millió forint, a legnagyobb, tetőteraszos lakásért 537 millió forintot kérnek.

A lap szakértője szerint a beruházó jól járt a villával, kimondottan jó befektetés, hogy kisebb lakásokat alakít ki a gyönyörű villából, mert ezekre nagy a kereslet a II. kerületben is. A projekt “Villa Provence” néven fut, összesen 7 különálló lakás lesz az épületben, melyek közül a legolcsóbbat, egy 68 négyzetméteres, 2 és fél szobás lakást 205,25 millió forintért hirdettek meg egy ingatlanos portálon. A legdrágább lakás négy plusz fél szobás, 169 nm-es, ezért 537,785 millió forintot kérnek. Ehhez a lakáshoz tetőterasz és egy hatalmas erkély is tartozik.

Az épületben helyet kap egy közös használatú wellnessrészleg is medencével, szaunával, sószobával és persze parkolószint is lesz, ahonnan lifttel is fel lehet majd jutni a lakásokhoz. A beruházás ősszel indul, a lakásokba jövő augusztuban lehet beköltözni.