Schobert Norbi

Schobert Norbi beszólt Bíró Icának és Béres Alexandrának is

Bulvár

Schobert Norbi képtelen csendben maradni azok után, hogy Bíró Ica azt mondta róla, neki köszönheti a karrierjét.

A fitneszguru Bíró Ica vádjaira reagált, aki azt írta, az ő kazettája indította el Norbi karrierjét, akinek a hálájában nem volt köszönet, a hálája fúrás és utálkozás volt – írja a Femina.

Schobert Norbi közösségi oldalán üzent neki, de Béres Alexandrának is. Mindkettejükhöz volt néhány szava.

Bíró Icának többek között ezt írta:

A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot. Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4×8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak?

– tette fel a kérdést Norbi, aki szerinte a karrierjét egyáltalán nem Bíró Icának köszönheti, hanem annak a rengeteg fellépésnek, amivel az országot járta. De Béres Alexandrát sem érti, aki úgy érzi, szintén ellene fordult.

Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott

– írta Norbi, aki régebbi történeteket is felidézett Béres Alexandrával kapcsolatban, többek között azt is, amikor ő és a férje kirúgták Rékát.