Shane Tusup

Ezért nem szerepelhet Shane Tusup a Dancing with the Stars-ban

Bulvár

Szabó Zsófi egykori vőlegényével is egyeztetett a TV2, de végül a balhéi miatt úgy döntöttek, mégsem szerepeltetik őt a műsorban.

Héftőn tették közzé, kik lesznek az idei évad táncosai. A celebek között van például Kulcsár Edina és Pap Dorci is, ami sok nézőnek nem nyerte el a tetszését. De lehet így lettek volna Szabó Zsófi volt párjával is.

A Blikk úgy tudja, hogy az amerikai úszóedző, Shane Tusup is a műsor sztárjai között feszíthetett volna, mivel komoly tárgyalásokat folytattak a szerepléséről, de végül a TV2 úgy döntött, mégis kihagyja őt, amiért elsősorban magát okolhatja a tréner. Május közepén robbant ugyanis a hír, hogy ő és Szabó Zsófi szakítottak, feltehetőleg Tusup agresszív viselkedése miatt.

Ráadásul az, hogy dühkezelési problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodott, ezért is gondolkodott a szerződtetésén a produkció

– mesélte a lapnak egy, a Dancing with the Stars készítőivel együtt dolgozó informátor, aki szerint inkább mégsem akartak kockáztatni, hogy esetleg Tusup úgy viselkedjen a kemény munkával járó nyomás alatt, amit később megbán. Ennek pedig egyik táncost sem szerették volna kitenni.