Molnár Gusztáv

Közösségi oldalán üzent feleségének Molnár Gusztáv

Bulvár

Molnár Gusztávnak nagyon hiányzik a felesége, Fazekas Vivien, aki néhány napja döntött úgy, hogy véget vet házasságuknak.

A színész megérti felesége döntését, ő is belátja, hogy az alkohol rabja és nem úgy bánt vele, ahogy kellett volna, de nagyon hiányzik neki Vivien.

Molnár Gusztáv most az Instagramon könyörög megbocsátásért – írja a Bors.

Hiányzol feleségem. Nagyon sajnálom, hogy eljutottunk ide. Jó döntést hoztál azzal, hogy elhagytál engem, mert nem csináltam jól a dolgaimat

– kezdte posztját a színész, aki aztán Radnóti Hetedik eclogájával üzent neki, melynek utolsó sorai így hangzanak:

Csak én ülök ébren, féligszítt cigarettát érzek a számban a csókod íze helyett és nem jön az álom, az enyhetadó, mert nem tudok én meghalni se, élni se nélküled immár.

A vers után Molnár Gusztáv azt írta Viviennek, hogy mindig szeretni fogja és arra kérte, bocsásson meg neki azért, amit tett.

Vivien azután döntött a szakítás mellett, hogy kiderült, férje különböző nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érezte, több megaláztatás már nem képes elviselni. Férje azóta még inkább összeomlott, bár tudja, az elvonó lenne a megoldás, de már az öngyilkosság is megfordult a fejében, illetve újabban azon gondolkozik, külföldön kezd új életet.