Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv az elvonóról terrorizálta feleségét

Bulvár

A Drága Örökösök színésze úgy döntött, elvonóra megy, hogy rendbehozza önmagát, de nem mennek simán a dolgok.

Egy hónap után a saját felelősségére el is jött onnan. Ráadásul a bent töltött idő sem segített sokat az állapotán, kötelezte például a feleségét, hogy minden este beszéljenek telefonon – írja a Bors. Vivien úgy érzi, férje terrorizálta őt.

Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán

– véli Molnár-Fazekas Vivien, aki ha újra kezdhetné, hamarabb meghozott volna bizonyos döntéseket, mert azzal, hogy ott állt férje mellett, sem magának, sem neki nem segített. Hiába hitte el újra és újra, hogy összeszedi magát és megváltozik, nem így lett.

Guszti önmaga döntött végül az elvonó mellett, de nem lett eredménye, ráadásul feleségével is rosszul bánt odabentről. Gusztinál nem lehetett telefon, hiszen a kezelteket eleinte okkal elvágják a külvilágtól, ő mégis kitalálta, hogy beszéljenek a központi telefonon keresztül, aminek nem lett jó vége.

Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon

– mesélte Vivien, aki szerint férje még mindig nem jutott el oda, hogy felfogja, nagy a baj. Az elvonóra azt mondta, hogy az nem neki való, az nem elég jó, ezért jött ki onnan, de majd keres egy másik helyet. Vivien úgy van vele, nagyon szereti a férjét, de addig nem szeretné őt látni, amíg nem járja végig a teljes gyógyulást útját, nem áll készen egy kapcsolatra és egy normális életre.