Teljesült Erzsó álma: hozzámehetett a halott Dobos Attilához

Bulvár

A dalszerző és menyasszonya régóta tervezték a házasságot, de Dobos Attila közben elhunyt. A volt menyasszonya mégis teljesíthette az álmát: hozzáment feleségül.

Erzsó ugyanis megkapta az utólagos lelkészi áldást ebben a nem mindennapi esetben, hiszen bizonyítani tudta egymásnak tett ígéretüket – írja a Bors. Erzsó a lapnak mesélte el, hogy a frigyet a technikának köszönheti, mivel egy felvétel bizonyítja, hogy valóban mindkét fél szerette volna a házasságot.

Itt van nálam az a hanganyag a régi telefonomon, amin megkéri a Drágám a kezemet és én természetesen igent mondok. Reméltem, hogy ez elég bizonyíték lesz arra, hogy Tóth Mihály tiszteletes úrtól megkapjam az áldást

– mesélte Erzsó, aki biztosra ment, egy másolatot is csináltatott a felvételből, nehogy bármilyen probléma legyen az eredetivel.

A lelkész meghallgatta a felvételt, megbizonyosodott arról, hogy a felek kimondták a fogadalmukat, majd áldását adta a házasságra. Dobos Attilát és feleségét az isteni áldás 2020. december 30-tól a zeneszerző haláláig érvényesen köti össze.