Majka

Majka a legértékesebb magyar celeb

Bulvár

A Forbes magazin immár kilencedik alkalommal készítette el a legértékesebb magyar celebek listáját, az élen a rapper végzett.

Idén hat kategória (ismertség, láthatóság, kedveltség, hitelesség, pénztermelő képesség, online jelenlét) részletes elemzésével állította össze a Top 20-as listát az üzleti magazin, emiatt kissé átrendeződtek a viszonyok.

Amíg tavaly Sebestyén Balázs volt az első, idén Majka vette át ezt az előkelő helyet. Sokáig fej-fej mellett haladtak, de az ózdi rapper az egyik legnézettebb tévés műsorvezetőként végül sajtóemlítésekkel, címlapszereplésekkel és online jelenlétével előzte be az így második helyre visszaeső Balázst – írja a Blikk.

Majka az elmúlt egy év alatt négy helyet átugorva lépett fel a Forbes magazin listájának élére. Rúzsa Magdi is nagyon jól teljesített, hat helyett lépett előre, így idén először felkerült a dobogóra.

Benne van még a Top 20-ban D. Tóth Kriszta, Schobert Norbert, Szabó Zsófi és Rácz Jenő is, de például Till Attila is, aki tavaly még hatodik volt, idén már csak a tizenhetedik helyen végzett. A legkedveltebb és leghitelesebb celeb továbbra is Borbás Marcsi, a legmegosztóbb pedig a Schobert Norbert–Rubint Réka páros.

A legértékesebb celebek teljes listáját itt lehet megnézni.