Csősz Bogi

Csősz Bogi hamarosan milliárdos lesz

Bulvár

A luxusfeleség hamarosan elválik milliárdos török férjétől, de nélküle is elképesztően vagyonos.

Hivatalosan is elvált férjétől, a világ egyik leggazdagabb emberétől Csősz Boglárka. Burak Talu vagyonát több mint 700 milliárd forintnyi dollárra becsülik, a legfelsőbb elithez tartozik. Elképesztő luxusban éltek együtt 15 évig Törökországban, Bogi azonban hamar megunta az otthon ülő feleség szerepét.

Szeretném megvalósítani az álmaimat és nem tudok olyan feleség lenni, aki otthon ül. Az elején megpróbáltam, volt 3 hónap, amikor passzív feleség voltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet

– nyilatkozott Csősz Bogi a Borsnak. Férje eleinte támogatta őt ebben, idővel azonban nem örült, hogy az üzlet fontosabbá vált a feleségének és letaszította őt az első helyről. A ma már elismert üzletasszony szerette volna gyorsan lebonyolítani a válást, így nem volt pereskedés, barátságosan megegyeztek, a férfi javára – írja a lap. Csősz Bogit azonban nem kell félteni, egyedül is megállja a helyét, elképesztően sikeres és gazdag üzletasszony.

Két luxus kozmetikumokkal foglalkozó cége is van, a testvérével szabadalmaztatta az egyetlen Covid–19 ellen védő maszkot, amelyet már világszerte alkalmaznak a kórházakban is, betört a tőzsdére és a médiában is dolgozik. Mindezt magának köszönheti, a férje sosem tartotta el őt.

Én nem szeretek kérni. Az a típus vagyok, aki így nőtt fel. A saját üzleteimmel, ha minden jól megy, meglesz az a realizált összeg, ami azt jelenti, hogy milliárdos leszek.

Erről Bogi még korábban beszélt és valószínűleg hamarosan el is éri, amit kitervelt. Nemsokára bemutatják a 129 című sci-fi filmjét, melynek producere és színésznője is, de sikeresen beindított egy újabb vállalkozást is, amiben ódon épületeket rendeznek be korhű bútorokkal. Bármihez is nyúl, arannyá válik a kezében.