Béres Alexandra áll a Schobert Norbiékat gyalázó Facebook-oldal mögött?

Bulvár

Egy Facebook-oldalt üzemeltető mémgyáros azt állítja, bizonyítékai vannak arra, hogy Béres Alexandra áll amögött az oldal mögött, ami lassan tíz éve gyalázza Schobert Norbiékat a közösségi médiában.

A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldalt 38 ezren követik, a tagok nem kímélik sem Norbit, sem a családját.

Király Dávid Izmael azt mesélte a Blikknek, nemrég talált rá az oldalra és több olyan zavaró momentumra is felkapta a fejét a Schobertékat gyalázó Facebook-csoportban, amely arra sarkallta, hogy utánajárjon az oldal hátterének. Úgy véli, egy konkurenciaharc eszközére bukkant.

Gyanús volt, hogy az oldal 12 adminjából néhányan rendszeresen osztják meg a saját oldalukon Béres Alexandra sikereit és reklámozzák az edzésmódszerét

– fedezte fel Király Dávid, ami persze önmagában még nem jelent semmit. Az azonban már furcsa volt neki, hogy az adminok egy része kamuprofil. Ráírt a valódi profillal rendelkező adminokra, hogy a mémoldalával, a Trollfésszel szeretne egy együttműködést A nagy Norbiréka biznisz oldallal. Százezer forintot kértek tőle az oldala reklámozásához, ő pedig elkérte az adatokat az utaláshoz. Ekkor lepődött meg igazán.

Barna Krisztián nevén volt a számla. Az ugyan még lehet véletlen, hogy valakit történetesen ugyanúgy hívnak, mint Béres Alexandra férjét, az azonban már kevésbé, hogy a számlához megadott telefonszám Alexandráé

– mondja Király Dávid, aki azonnal értesítette Schobert Norbiékat, akik meg is tették a jogi lépéseket, hogy a hatóság tisztázza az igazságot.

Béres Alexandra is nyilatkozott a lapnak, elmondta, hogy nem áll semmilyen csoport mögött és csak a saját Facebook-oldalával áll kapcsolatban.

Fotó: Facebook/Béres Alexandra – Súlykontroll