Tóth Gabi

600 000 forintért vigyáztak volna Tóth Gabi kislányára

Bulvár

Az énekesnő hetek óta bébiszittert keres, eredménytelenül. Volt olyan, aki 600 000 forintos fizetést kért tőle.

Tóth Gabi szerencsésnek tartja magukat, mert az esetek nagy részében meg tudják oldani a gyerekfelügyeletet családon belül, néha azonban a nagyszülőknek is pihenniük kell, és gondolta, heti kétszer pár órára külső segítséget vesz igénybe. Hosszú ideje keres, de nem talál megfelelő bébiszittert. Hogy miért, arról a csalad.hu-n beszélt.

Szerinte sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek és bármennyit képesek kifizetni a gyermekfelügyeletért. Gabiéknál azonban nem így van.

Imádom a hétvégi piacozásokat, a falusi csendes életet. Nem hordok luxuscipőket és megfizethetetlen táskákat sem használok. Hétköznapi életet élünk, csak más időbeosztásban. Szóval a lényeg, hogy nem tudok kifizetni vagyonokat pár óra segítségért. Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– mesélte az énekesnő, aki számára persze a lánya boldogsága és biztonsága mindennél fontosabb, és nem arról van szó, hogy sajnálná rá a pénzt, de szerinte muszáj a realitások talaján maradni, mert fel is kell nevelni a gyereket.

Az elmúlt 2 év nagyon megtanított arra, hogy soha ne bízzam el magam. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok

– folytatta Gabi, aki figyel arra, hogy mire költ. A vágya, hogy egy saját kis házuk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhasson, de persze csak az észszerűség határain belül.