Fekete Dávid

Fekete Dávid hittel akar segíteni a fiataloknak, a Hit Gyülekezete szerint előbb fizesse meg, amit tett

Bulvár

A volt Megasztáros Istenhez és a hithez fordult a rácsok mögött, és ezzel is szeretne foglalkozni a későbbiekben.

Fekete Dávid ügyvédje nemrég elárulta, hogy az énekes teológiai tanulmányokat folytatott a börtönben, később pedig előadásokat szeretne tartani a fiataloknak és a hit útjára terelni őket. A Hit Gyülekezete szerint ez nem ilyen egyszerű.

A Hit Gyülekezetének vezető lelkésze szerint Dávidnak van még egy „kis”, pontosan 320 milliónyi dolga, mielőtt szájára veszi az Úr nevét… Németh Sándor, ha csak közvetve is, de érintett a szövevényes bűnügyben, hiszen a győri gyülekezetben többen is vannak, akik adtak kölcsön kisebb-nagyobb összegeket az énekesnek – írja a Bors.

Szívből örülök annak, hogy Dávid a börtönben sokat tanulmányozta a Bibliát, de ez nagyon kevés a megtéréshez. Ahhoz ugyanis a cselekedeteinek megváltoztatására és maradéktalan jóvátételre van szükség. Addig minden Istennel, hittel kapcsolatos nyilatkozata, csak pusztába kiáltott szó

– vélekedik Németh Sándor, aki szerint Fekete Dávid tervezett előadás-sorozata is csak a bűnök Istennel való elfedése, Isten azonban nem erre való. A vezető lelkész elmondta, az emberek ellen elkövetett bűnöket rendezni kell, ez az egyetlen útja az üdvözülésnek.

A volt énekest 320 millió forintos csalással és sikkasztással vádolják, most várja az ítéletet. Akár 15 év börtönt is kaphat.