Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv

Szakított Molnár Gusztáv és felesége, Vivien

Bulvár

Az egykori Nyerő Páros bár szereti egymást, mégis a különköltözés mellett döntött.

Fazekas Vivien a Blikknek árulta el, miért nem élnek már együtt a férjével.

Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad

– mondta Gusztiról Vivien, aki 2020 végén fogadott örök hűséget a színésznek, akivel elég sűrű az élet. Molnár Gusztávnak alkoholproblémái voltak, tavaly azzal vádolta meg volt párja, hogy bántalmazta közös kisfiukat, idén pedig a felesége, Vivien hívott rá rendőrt, mert öngyilkossággal fenyegetőzött. A színészt kezelni is kezdték bipoláris depressziója miatt.

Ő most a gyógyulásra fókuszál. Azt mondtuk, addig, amíg ő nem tesz azért, hogy jól legyen, a kapcsolatunkat nem tudjuk tovább folytatni. Én a végsőkig kitartottam mellette, támogattam, az összes energiámat felhasználtam erre, de be kellett látnom egy idő után, hogy nem akarhatom helyette én a gyógyulást, ez csakis rajta múlik

– folytatta Vivien, aki rengeteget olvasott a mentális problémákról, függőségekről, aztán rájött: amíg Guszti nem néz tükörbe és ismeri be, hogy baj van, ő hiába áll mellette. Jelenleg nem élnek együtt, de tartják a kapcsolatot, nem hagyta cserben, nem fordult el tőle, de úgy véli, ez most a férje harca.

Molnár Guszti a tervek szerint egy hosszabb terápián vesz részt, felesége reméli, hogy végig is csinálja, mert nagyon szeretné, ha a férje jól lenne.