Így búcsúzott a Life TV-től Holdampf Linda és Ábel Anita

Bulvár

Megszűnik a Life TV Ébredj velünk című műsora is, a női műsorvezetők, Ábel Anita és Holdampf Linda elérzékenyülve köszöntek el a nézőktől.

A Life TV-nél és az Ozone TV-nél is csoportos létszámleépítést hajtottak végre, Hajdú Péter a TV2-nél folytatja tovább tanácsadóként. Az ő műsorai is megszűnnek, bár elmondta, nem tartja kizártnak, hogy az Összezárva Hajdú Péterrel valahol máshol folytatódjon.

Az Ébredj velünk-et azonban biztosan nem láthatják tovább a nézők. A Blikk vette észre, hogy Ábel Anita és Holdampf Linda is érzelmes sorokkal zárta le ezt a korszakot.

Köszönöm ezt a másfél évet az Ébredj velünk csapatának! Boldog vagyok, hogy részese lehettem. Csodás, kreatív emberekkel dolgoztam együtt a képernyőn és háttérben egyaránt. Igazi öröm munka volt. Kedves Nézők, Önöknek/nektek is köszönöm nagyon, hogy így megszerették a műsort. Hamarosan találkozunk, képernyőn, színházban és persze a Facebookon és az Instán!

– írta Ábel Anita, posztja itt nézhető meg.

A stylist-műsorvezető még bővebben beszélt.

Vannak fontos, meghatározó szakaszok az ember életében. Ez a Life TV-s időszak számomra ilyen volt. Sajnos, ez az utazás ma véget ért. De nem kesergek, még ha fáj is a szívem érte… Hálát érzek mindenért, amit kaptam! Az egész stábért, a fantasztikus kollégákért, a vendégekért, az élményekért, az emlékekért, a lehetőségért! Ezeket viszem magammal! Ahogy a műsorvezető társaimat is, akikkel most szakmailag külön utakon folytatjuk, de aztán ki tudja, lehet, újra összeáll a négyesünk

– írta Holdampf Linda, aki azt is hozzátette: ha nem is ébrednek együtt a jövőben, barátként akkor is számíthatnak egymásra. Természetesen Linda is megköszönte a nézők megtisztelő figyelmét, és azt is leírta, bízik a jövőben és az új lehetőségekben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holdampf Linda (@lindaholdampf) által megosztott bejegyzés

Fotó: Facebook/ebredjvelunkhivatalos