Berki Krisztián halála

Kísérti Berki Krisztián szelleme az édesanyját

Bulvár

Berki Krisztián édesanyjának egy nyugodt éjjele sincs fia halála óta. Két hónapja kísérti őt a szelleme.

Bár a celeb és édesanyja kapcsolata nem volt mindig ideális, az utóbbi években közel kerültek egymáshoz. Karácsonyra fia egy kiskutyát ajándékozott neki, amikor átadta, ezt mondta édesanyjának, szavai ma már kísértetiesnek hatnak:

 Muter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz, és sokkal hűségesebb, mint az emberek.

Krisztián édesanyjának azóta a legjobb barátja Deni, a kiskutya. Viszont, ahányszor ránéz, mindig ezt a mondatot hallja – írja a Bors. Júlia asszony szerint nem igaz, amint mondanak, hogy az idő minden sebet begyógyít, mert az ő lelke soha nem fog meggyógyulni.

Minden este vagy tízszer felriadok, nem tudok aludni. Kinyitom a szemem és ott áll Krisztián az ágyamnál. Nem szól egy szót sem, csak néz engem. Megszakad ettől a szívem. Nem tudom, meddig tart ez, nem tudom, miért látom a szellemét minden éjszaka, de talán így még nehezebb az elengedés…

– mondta sírva az édesanya, aki Mazsival együtt még mindig képtelen felfogni Berki Krisztián halálát, melynek pontos okát még mindig nem hozták nyilvánosságra.