3 milliárd forintot ér Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea új otthona

Bulvár

Hivatalosan is Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea tulajdonába került a Széchenyi-hegyen álló luxusvilla, melynek értéke 3 milliárd forint.

Az EKHO Belvedere Kft. megszerzésével Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc tulajdonába került az a XII. kerületi luxusvilla, amelyet a hírek szerint még tavaly kezdtek el felújítani a házaspárnak – írja a Blikk.

Budapest egyik legdrágább helyén fekszik az igatlan, mely a következő módon került Mészárosékhoz: 2020 végén az EKHO Magántőkealap tulajdonában álló Art-Com Kft. vette meg a villát, 2021. július 21-én az EKHO Magántőkealap megalapította az EKHO Belvedere Kft.-t, az EKHO Belvedere Kft. tavaly augusztusban megszerezte a villát az Art-Com Kft.-től, az EKHO Belvedere Kft.-nek ugyanebben a hónapban új tulajdonosai lettek: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea – írja a lap az RTL Klub információira hivatkozva.

A pár tavaly szeptemberben házasodott össze, de nemcsak magánéletük, üzleti érdekeik is közösek. Első közös cégüket, az EKHO Belvedere Kft.-t az egyébként is Mészároshoz köthető EKHO Magántőkealaptól szerezték meg. A cég fő tevékenysége saját tulajdonú és bérelt ingatlanok bérbeadása és üzemeltetése, a cég a 12. kerületi 3 milliárdot érő villával együtt került a házasok tulajdonába.