Még mindig marja a fájdalom Berki Mazsit

Bulvár

Több mint egy hónap telt el Berki Krisztián halála óta. Felesége most először adott interjút azóta.

Mazsi a Borsnak elmondta, hogy bár mára tud mosolyogni, de még mindig marja a fájdalom… Kizárólag kislánya tartja benne a lelket.

Mindenki látta, hogy voltak problémáik, ennek ellenére nagyon szerette egymást Berki Krisztián és felesége, kapcsolatuk Krisztián halála előtt úgy tűnt, rendeződik, halála estéjén is másnapi randevújukat beszélték meg. Az élet azonban közbeszólt.

Igaz, hogy voltak hangos vitáink, ettől függetlenül igaz szerelem volt a miénk. Minden konfliktus ellenére tudtuk, hogy mennyire szeretjük egymást. Sajnos akkor halt meg, amikor rendezni tudtuk a kapcsolatunkat, órákon keresztül beszéltünk a tragédia előtti éjszakán. Szerdán kért még egy utolsó esélyt, hogy bizonyítson nekem. Én voltam az utolsó hívása és sms-e a telefonjában

– mondta a lapnak Mazsi, aki még mindig képtelen felfogni, hogy elveszítette férjét.

Továbbra is nehéz, de a kislányom miatt nincs más választásom, tartanom kell magam. Nem tehetem meg – és Krisztián sem lenne rám büszke –, ha nem tudnám ellátni Emmát. Sokan aggódtak értem, hogy nyugtatókon élek, de én csak egy alkalommal, a tragédia napjának éjszakáján vettem be egy fél szemet, mert még mindig szoptatok. A kislányom egészségét tartom szem előtt

– folytatta Mazsi, aki nem nyúlt gyógyszerekhez, meditációval próbálja rendbetenni magát, valamint a családja és barátai segítségével. És persze a kislányáéval.

Emma a mindenem, ő ad erőt a mindennapokban, aki miatt van értelme felkelni. Nagyon hálás vagyok Krisztiánnak a kislányunkért, mert ha nem lenne, fogalmam sincs, hogyan tudnám ezt a veszteséget túlélni

– mondta Mazsi, aki egyedüli anyaként családfenntartóvá is vált és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a gyermekük teljes értékű életet éljen.

Az özvegy rengeteget dolgozik, ennek köszönhető, hogy a gondolatai nem indulnak el fájdalmas irányba. Hullámzó a hangulata, egyik pillanatról a másikra tör rá a sírás, de Emma érdekében igyekszik erős maradni és a jövőre koncentrálni. Visszatér az influenszerkedéshez is, és próbál párhuzamosan négy-öt lábat építeni önmaga és a kislánya számára.

Fotó: Instagram/berkimazsi