Berki Krisztián

Több tízmilliós adósságot hagyhatott maga után Berki Krisztián

Bulvár

Berki Krisztián látszólag luxuséletet élt, mindenki azt hitte, hogy sok pénze van.

Nem elég a gyász, és hogy kislányuk édesapa nélkül maradt, Berki Mazsinak férje tartozásaival is meg kell küzdenie.

A Blikk úgy tudja, hogy a közösségi oldala szerint nagyvilági életet élő volt Fradi-vezér vagyon helyett több tízmillió forintnyi adósságot hagyhatott maga után. Albérletben lakott, a luxusautókat csak bérelte, vagy csak odaállt melléjük egy-egy fotó erejéig, irigylésre méltónak tűnő életvitele elsősorban a reklámszerződéseknek és céges megállapodásoknak volt köszönhető.

Berki Krisztián tízmillió forinttal tartozott annak a párnak, akik egykori lakását újították fel, de a Hódi Pamelának ki nem fizetett gyerektartás és egyéb tartozások is utána maradtak. Mazsi ezeket Berki Krisztián édesapja segítségével igyekszik kiegyenlíteni, vagy legalább csökkenteni.

Mazsi próbálja felgöngyölíteni, milyen tartozásokról van szó, és már többeket megkeresett, hogy tárgyaljon. Volt, akivel egyezségre jutottak, és már az összeget is kifizette

– nyilatkozta a lapnak egy informátor.

Hivatalosan Berki Krisztián adósságai két lányára szállnak, a 9 éves Natasa Zselykére és a féléves Emma Katerinára, hacsak le ne mondanak az örökségükről, legyen az akár vagyok, akár adósság.