Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv lemondott fia felügyelt láthatásáról

Bulvár

A színész egyszerűen lemondott a felügyelt kapcsolattartásról, mert nem látja értelmét.

Jelenleg csak úgy láthatja fiát Molnár Gusztáv, ha azt felügyelet mellett teszi, de nem él ezzel a lehetőséggel. A döntése meglepő, mert korábban azt nyilatkozta a színész, hogy azért labilis az állapota, mert nem tölthet elég időt a fiával.

Ennek ellenére a Blikk úgy tudja, a színész maga mondott le a felügyelt kapcsolattartásról. A legutóbbi időpontokra el sem ment, ahogy a májusi gyámügyi tárgyaláson sem jelent meg. Korábban is találkozhatott volna a fiával, de nem élt a lehetőségeivel.

Egyszerűen nem ment el, és nem is szólt senkinek, hogy ne várják. Ezután jelezte a hatóságnak, hogy nem látja értelmét a felügyelt kapcsolattartásnak, ezért lemond róla. Érthetetlen a döntése, de ezt persze, bármikor megváltoztathatja. Az más kérdés, hogy vajon így hogyan épül közte és a fia között tovább a bizalom…

– mesélte a lapnak a színész egyik ismerőse.

Molnár Guszti korábban azt mondta, furcsának tartja a felügyelt kapcsolattartást, hogy kéthetente van egy vagy két órája beülni egy szobába a gyerekével, miközben a sarokban ül egy szakember és jegyzetel.