Zámbó Krisztián

Válságba jutott Zámbó Krisztián és párja kapcsolata

Bulvár

Erre utal legalábbis, amit Zámbó Krisztián párja, Takács Zsuzsika a közösségi oldalán mondott.

Az utóbbi időben egyre kevesebb közös fotót osztott meg Zsuzsi a közösségi oldalán, sőt, már nem is követik egymást Instagramon. Erre sokan felfigyeltek, és többekben felmerült, hogy felbontották az eljegyzésüket, illetve szakítottak – írja a Blikk. Zsuzsi egy rajongó kérdésére adott válaszában utalt arra, hogy hullámvölgybe került a kapcsolatuk.

Több száz ilyen kérdés és üzenet érkezik, kicsit ez magánügy. Vannak eszméletlen jó és vannak nehezebb időszakok egy párkapcsolatban. Szerintem ez mindenhol így van. Biztosan sokan imádják világgá kürtölni a dolgaikat, én nem ez a típus vagyok, annak ellenére, hogy ennyi mindent megosztunk a magánéletünkkel kapcsolatban

– mondta Zsuzsi, aki később egy üzenetet is közzé tett Insta-sztorijában, a lap szerint az énekesnek címezte azt:

Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elmúlt nap.

A lapnak a pár egyik barátja árulta el, válságba jutott a kapcsolatuk, úgy tudja, volt nemrég egy nagy beszélgetésük is.

Annyi biztos, hogy olyan megoldást fognak keresni, amely mindkettőjüknek a legjobb. Sajnos, előfordul, hogy két ember rájön, nem működik valami, ez szomorú, s Krisztiánék sem kivételek

közölte az informátor. A lap megkereste Zámbó Krisztiánt és Takács Zsuzsikát is, hogy megtudják, valóban válságba került-e a kapcsolatuk, de egyikőjük sem akart nyilatkozni.