Ilyen volt Berki Krisztián temetése

Bulvár

Csütörtökön koradélután került sor Berki Krisztián temetésére.

Ahogy azt Mazsi ígérte, gyönyörű temetése volt Berki Krisztiánnak, ahová a gyászolók egymás után érkeztek, fehér ruhát viselve.

A szertartáson nagyon sok ismert médiaszemélyiség és sztár is megjelent, köztük Kökény Attila is, aki a Nincs semmi másom és az Örökre szóló szerelem című dalok előadásával búcsúztatta el Berki Krisztiánt.

Ez volt Krisztián két kedvence. Még mindig nem fogom fel, hogy elment, először azt hittem, viccel, ez olyan Krisztiános lett volna. Decemberben találkoztunk utoljára, akkor boldog volt, minden rendben volt körülötte. Sosem szoktam temetésen énekelni, de most Krisztián kedvéért kivételt tettem

– nyilatkozta a helyszínen az énekes a Blikknek, akik élőben közvetítették a szertartást, melyen Mazsi elszavalta Kun Magdolna: Béke volna jó című versét, ami Berki Krisztián kedvence volt. Az özvegy ezután saját szavaival búcsúzott el szerelmétől, többször elcsukló hangon.

Hiányozni fogsz a gyerekeknek! Ez lesz a legnehezebb: pótolni a szuperhős apát… Megígérem, hogy a gyerekek jó testvérekkent nőnek majd fel

– mondta Mazsi, aki beszédét így zárta:

Hálás vagyok neked, érted, és Emmáert, amíg csak élek, szeretlek!

Kökény Attila második dala után indult útjára a gyászmenet, hogy utolsó útjára kísérjék Berki Krisztiánt. Hamvai egy gyönyörű fehér urnába kerültek, mely mellett a szertartás alatt végig ott volt Nati plüss kiskutyája is.