shane tusup

Csajozással gyógyítja sebeit Shane Tusup

Bulvár

Úgy tűnik, Szabó Zsófihoz hasonlóan Shane Tusup sem kesereg nagyon a szakításuk után.

Bár az első hírek arról szóltak, mindent megtesz, hogy visszaszerezze Zsófit, akinek a jelek szerint esze ágában sincs kibékülni Shane-nel, úgy néz ki, mégsem viseli meg annyira az edzőt a szakítás.

A Ripost szerint máris csajozik, a neten veti ki a hálóját a lányokra. A Reddit nevű közösségi oldalon egy Emese nevű, egyébként személyi edzőkénz dolgozó influenszer azt állította, hogy a szintén sportmániás Tusup már legalább egy hete bombázza őt üzenetekkel, valamint sorra lájkolja az edzős képeit – írja a lap.

Egy hete kb. nem értettem, miért írkál Shane. Aztán most már igen… mondjuk nekem az engedélykéréseimben homokozik

– fogalmazott a lány. Érdekes, mert ugyanígy kezdte Shane Tusup Szabó Zsófival is, az edző akkor kezdett el üzengetni Zsófinak közösségi oldalán, amikor ő arról írt, hogy lefutott 14 kilométert.

Teljesen le vagyok nyűgözve! Fogalmam sem volt, hogy ilyen tehetséges sportoló vagy? Mikor hívhatlak ki, hogy tudom-e tartani veled a lépést?

– így índított Shane Zsófinál, s hogy hová vezetett az “ártatlan” hozzászólása, azt már mindenki tudja. A netes üzengetésből titkos randik, abból pedig felvállalt, mindennél boldogabb szerelem, majd eljegyzés lett. Végül az álomba illő kapcsolat egy durva szakítással ért véget egy héttel ezelőtt.