Vastag Csaba

Hónapok óta együtt él szerelmével Vastag Csaba

Bulvár

Vastag Csaba szerelmes. Kapcsolatuk annyira komoly, hogy már együtt is élnek, sőt, már azt is tudják, legalább négy gyermeket szeretnének.

Az előadóművész szerelme, Evelin nem szakmabeli, jelenleg még tanul és saját vállakozását igyekszik beindítani. Nemcsak szép, nagyon okos is, három nyelven beszél folyékonyan.

Jól beszélek angolul, elég gyorsan megtanultam felsőfokon héberül, és gyerekkorom óta anyanyelvi szinten beszélem a beás nyelvet

– írta meg a Story magazinnak mondott szavait a 24.hu. Ő és Csaba első látásra egymásba szerettek, hamar össze is költöztek. Lánykérésre még nem került sor, de tudják, egymás mellett szeretnék leélni az életüket egy nagy családban. Legalább négy gyereket szeretnének.

Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom. Eddig igyekeztem mindent tökéletesen csinálni, soha nem elégedtem meg félmegoldásokkal, ezért hiszek abban is, hogy az apaság igazán nekem való

– mondta az énekes, aki már most arra készül, hogy jó apa legyen, akire mindig számíthatnak a gyermekei. Vastag Csaba tavaly még arról beszélt Friderikusz Sándornak, hogy nem áll készen a házasságra és a gyermekvállalásra.

Ilyen boldog Vastag Csaba és szerelme a Story címlapján: