Problémáiról beszélt utolsó interjújában Berki Krisztián

Bulvár

Berki Krisztián néhány nappal a halála előtt arról beszélt, néha úgy érzi, nincs kiút.

Krisztián a Hot! Magazinnak mondta el, hogy akárcsak az emberek többsége, ő is igyekszik mindig a jót mutatni magáról, de ez a hétköznapokban nem ennyire egyszerű – írja a Blikk. A tragikus hirtelenséggel elhunyt celeb a lapnak az utóbbi évek küzdelmeiről és párkapcsolati problémáiról is mesélt.

Néha úgy érzem, a párkapcsolati küzdelemből nincs kiút

– mesélte a lapnak Berki Krisztián, akinek fél évvel ezelőtt született meg Mazsival közös kislánya, Emma. Bár nagyon várták a picit, ez nem várt fordulatot is hozott az életükbe. Feleségének ugyanis addig ő volt az első, de Emma születése után ez elmúlt, és Krisztián azt érezte, Mazsival egyre csak romlik a kapcsolatuk.

A lelkem akkor van jól, ha a feleségem tisztel és szeret. Ha viszont azt érzem, hogy szálka vagyok a szemében, akkor nekem nagyon rossz

mondta néhény nappal halála előtti interjújában Berki Krisztián. Ő és Mazsi mindent megtettek a házasságuk megmentéséért, tragikus halálának napjára is randit terveztek, hogy egy kicsit kettesben legyenek, a randevúra azonban nem kerülhetett sor. De nemcsak Mazsi miatt volt szomorú Berki Krisztián.

Megborultam akkor is, amikor a büntetőfékezésem miatt a lányom, Nati megkérdezte: ‘Apa, ugye, nem mész börtönbe?’ Akkor mélyen magamba zuhantam, és rossz volt megélni, hogy férfiként nem gyengülhetek el, nem lehetek depressziós, nem eshet rosszul semmi!

– mondta. Lehet, hogy igaza van Schobert Norbinak, aki úgy gondolja, Berki Krisztiánt a depressziója ölte meg? Norbi szerint a büntetőfékezéses ügynél csúszott ki Berki lába alól a talaj és onnantól került egy negatív spirálba. A fitneszguru szerint a társadalom és a média is felelős Berki Krisztián haláláért átvitt értelemben. Az egykori Fradi-vezért boncolását hamarosan elvégzik, így kiderülhet, mitől állt le a szíve.