Berki Krisztián halála

Demcsák Zsuzsa szerint Berki Krisztián minden porcikája azt kívánta, hogy szeretve legyen

Bulvár

Demcsák Zsuzsa azon kevesek közé tartozik, aki ismerte Berki Krisztián igazi arcát.

Több műsorban is dolgoztak együtt, Demcsák szerint ő azon kevés ember közé tartozik, akit a celeb tisztelt – írja a 24.hu.

A műsorvezető szerint Berki Krisztián egy rinocéroszbőrt felvéve azt mutatta kifelé, hogy őt nem lehet bántani, belül azonban nagyon őrlődött. Hogy milyen belső vívódásai lehettek, az nagy kérdés számára, mert ő úgy látta, Berki Krisztián magát egy médiatermékként kezelte.

Nem gondolom, hogy nagyon üres, önfejű, számító, érzéketlen ember volt. Biztosan nem. Ez a drámai ebben. Hajdú Petinek a műsorában sütött róla a szeretetlenség. Minden porcikája kívánta azt, hogy szeretve legyen. Ahogy azt talán csak gyerekkorunkban tapasztaljuk meg és aztán ezzel az értékkel megyünk tovább az életben

– vélekedik Demcsák Zsuzsa, aki a Life TV vendégeként azt is elmesélte, közös munkájuk során volt alkalma, hogy bepillantson Berki Krisztián igazi életébe. Mazsi sok felvételen részt vett, ebédet vitt a férjének és egymás telefonjait is kezelék. Sokszor ott volt Nati, Berki Krisztián kislánya is, és a műsorvezető olyankor látta, hogy a celeb milyen is igazából, magánemberként. Csak a kislányára figyelt, senki másra, teljesen kizárta a külvilágot.