Solti Ádám és felesége, Berni

Solti Ádám megcsalta feleségét, szeretőjétől gyermeke is született

Bulvár

Döbbenetes titkot árult el múltjáról Solti Ádám. Szeretője volt, akitől gyermeke is született.

A színész a Blikknek nyilatkozott a történtekről, szerinte a szeretője ugyanis nem hagyott neki más lehetőséget, mint őszintén elmesélni élete drámáját.

Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem

– kezdte a Barátok közt egykori színésze, aki 2019-ben vette feleségül párját, Bernit. Szeretőjét ekkor már évek óta ismerte, alkalmi kapcsolatot tartott fenn vele. A színész szerint feleségével több hullámvölgyük is volt, ő pedig a leggyávább, legrosszabb dolgot választotta, félrelépett az említett hölggyel.

A nő tudta, hogy házas vagyok, nem kecsegtettem azzal, hogy elhagyom Bernit, pontosan tisztában volt vele, ő egy szerető, és akármilyen borzalmasan is hangzik, csak arra kell, hogy évente néhány alkalommal pár órára jól érezzem magam. A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Nem akartam elhinni. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa. Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie

– mondta Solti Ádám, aki hiába kérte volt szeretőjét, vetesse el a gyermeket, ő nem tette meg. Ezután Ádám hazudni kezdett a feleségének és a nőnek is, mert rettegett attól, hogy a szeretője kitálal. Mindennel próbálkozott, csak érjenek véget a kellemetlenségek.

Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok

– mesélte a színész, aki semmit nem tudott tenni, megszületett a pici. Ádám is találkozott vele néha titokban, elmondása szerint akarata ellenére, mert szinte terrorizálta őt a szeretője és Ádám édesapja is, aki a nő pártjára állt. Solti Ádám egykori szeretője fotót is készített a színészről és a most 2 és fél éves kicsiről, amit Ádám szerint a nő fel is használt volna, ha most nem tisztázza magát.

Berni, Ádám felesége véletlenül tudta meg férje titkát egy évvel ezelőtt. Először sokkot kapott, külön is költöztek, de végül megbocsátott férjének és azóta is együtt vannak, kapcsolatuk erősebb, mint valaha. Berni arra is nyitott, hogy találkozzon a kisfiúval, aki az életük része is lehet, ha már olyan nagy lesz, hogy az anyja nélkül is mehet hozzájuk, aki folyamatosan azon dolgozik, hogy tönkretegye az ő és Ádám kapcsolatát.

Fotó: Facebook/Brndtt.Kis