Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi

Dietz Gusztáv egyszer már látta, ahogy összeesik Berki Krisztián

Bulvár

Berki Krisztián halála után sorra szólalnak meg a barátok, kollégák, ismerősök. Köztük Dietz Gusztáv is, aki egyszer tanúja volt annak, hogy Berki Krisztián összeesik.

Bár édesanyja szerint nem volt semmilyen betegsége Berki Krisztiánnak, ő egyszer épp Dietz Gusztáv mellett lett rosszul, aki figyelmeztette is, hogy baj lesz, ha nem változtat.

A lila öves brazil Jiu-Jitsu MMA harcos 2018-ban, a TV2 Legbátrabb páros című műsorában versenyzett feleségével, Laky Zsuzsival Berki és kedvese, Mazsi ellen. Dietz Gusztáv a Borsnak mesélte el, ami akkor történt és ami utalhat arra, hogy Berki Krisztiánnak egészségügyi problémái voltak.

Sokan azon nevettek, hogy hogy leosztottam Berkit. A döntő után mondtam neki, hogy fogyjon harminc kilót az egészsége érdekében.

– mesélte Gusztáv, aki elmondta, kötélhúzó versenyen lettek részt, aminek a végére nagyon rosszul lett Berki Krisztián.

Azt hittem, ott kap agyérgörcsöt. Én akkor azért mondtam neki, hogy fogyj harminc kilót, mert ebből baj lesz. Sajnos baj is lett. Nagyon sajnálom, ami történt vele, és a családjával is mélységesen együttérzek

– nyilatkozta Dietz Gusztáv.

Berki Krisztián holttestére péntek reggel talált rá a kislánya, Natasa Zselyke. Halálának oka még nem ismert, de Mazsi úgy tudja, leállt a szíve, ezzel hívta fel Berki Krisztián édesanyját.

Fotó: Facebook/zsuzsilaky