Berki Krisztián

Megrázó részletek: kislánya talált rá Berki Krisztián holttestére

Bulvár

Péntek reggel holtan találták Berki Krisztiánt, az ismert celebet, korábbi labdarúgó-kapust – írtuk meg korábban.

A rendőrség a lakásban kábítószergyanús anyagot talált, ezért büntetőeljárást indítottak. Berki Krisztán halálával kapcsolatban az idegenkezűséget kizárták.

A Blikk megtudta, Berki Krisztián holttestére nagyobbik lánya, Berki Natasa Zselyke talált rá. A lap információi szerint a 9 éves kislány kettesben volt a lakásban Berkivel, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon édesapját. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta segítségül telefonon. Natit Berki és Hódi váltott felügyeletben nevelte szakításuk után.

Édesanyja és felesége is nyilatkozott

Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja

– mondta a Blikknek zokogva Berki Krisztián édesanyja, Júlia.

Berki Krisztián lakásának környékét péntek reggel zárták le, a helyszínen mentő és több rendőrautó is megjelent, ahogyan a celeb felesége, Mazsi és volt felesége, Hódi Pamela is kislányaikkal. Berki Krisztián elhunyt, az információt a rendőrség is megerősítette, akik az idegenkezűséget kizárták.

Bors Mazsival, Berki Krisztián feleségével tudott beszélni, aki az alábbiakat mondta.

Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk

– mondta a lapnak sírva Mazsi.

Kábítószer lehet a háttérben?

Ripost információi szerint Berki Krisztián akkora mennyiségű kábítószert fogyaszthatott, amelyről ő maga is tudhatta, hogy végzetes. Mindezek a rendőrség által nem megerősített információk. A lap szerint Berki feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt.