Hozzámenne az elhunyt Dobos Attilához volt menyasszonya

Bulvár

A dalszerző és menyasszonya régóta tervezték a házasságot, de Dobos Attila elhunyt. Volt menyasszonya így is hozzá akar menni feleségül.

A slágerszerző menyasszonya, Hatvaniné Erzsó a mai napig fájó szívvel gondol szerelmére és a be nem teljesedett fogadalmukra, amit Dobos Attila halála akadályozott meg – írja a Bors. Dobos Attila hosszú betegség után, idén januárban hunyt el, 80 éves korában. Ő és volt ápolónője, Erzsó közel négy évig éltek együtt, nagyon szerették egymást, a dalszerző 80. születésnapján szerettek volna összeházasodni.

Itt Budapesten, a Feneketlen-tónál terveztük a ceremóniát. Sajnos a koronavírus miatt többször el kellett halasztanunk az esküvőt, de idén bíztunk benne, hogy végre kimondjuk a boldogító igent. Azt akarta, vegyem fel a nevét, hogy mindenki tudja, összetartozunk

– nyilatkozta a lapnak a Dobos Attilától 20 évvel fiatalabb Hatvaniné Erzsó, aki szeretne örök hűséget fogadni elhunyt szerelmének, ha az egyház megengedi. Erzsó szerint kettejük kapcsolata őszinte és tiszta volt, összekötötte őket egy olyan lelki kötelék, melyet szavakkal leírni sem lehet. Már nem is keres senkit, mert nincs, aki pótolni tudná Attilát számára.