Nehéz időszak vár Ördög Nórára, itt kell hagynia családját

Bulvár

Több héten át tart az Ázsia Expressz forgatása, a műsorvezető hamarosan családja nélkül kel útra.

Az Ázsia Expressz harmadik szériájában Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban is forgatnak majd.

A TV2 új évadában a következő celebek versenyeznek egymással: Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi, Gáspár Győző és Gáspár Bea, Király Linda és Király Viktor, a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán, az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, Nemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand, valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka – sorolja a Bors.

A műsorvezető ezúttal is Ördög Nóra lesz, aki több hetet kell, hogy eltöltsön a családja nélkül.

Közel három év telt el a második széria óta, a gyerekeim pedig igencsak megnőttek. Mici 9 éves lesz, Vencel 8, már van saját kis életük. Barátok, iskola, különórák, így meg kellett hoznunk azt a nehéz döntést, hogy nem lesznek velem végig az úton. Kétszer jönnek utánam a forgatás alatt, egyszer nyolc és egyszer kilenc napra. Lesz olyan időszak, amikor két teljes hétig távol leszünk egymástól, ami a legtöbb külön töltött idő, amióta csak az anyukájuk vagyok. Nehéz időszak vár ránk, még nehezebb, mint bármikor

– nyilatkozta a lapnak Nóra, aki még el sem tudja képzelni, milyen érzések lesznek a gyerekeiben és benne, komoly próbatétel lesz számukra az időszak, amíg tart a forgatás. A műsor idén ősszel kerül majd adásba, akkor derül ki, melyik páros nyeri a 10 millió forintos fődíjat.