ByeAlex

ByeAlex összetűzésbe keveredett egy burgercéggel

Bulvár

Alex közösségi oldalán írta meg negatív véleményét egy étteremről, amit ők nem hagytak annyiban.

Az énekes hamburgerét a jéghideg üdítőjével csomagolták össze, ami miatt élvezhetetlenné vált a burger. Ezt nehezményezte ByeAlex.

Amikor nagyritkán rendelsz egy burgert és a jéghideg italt összezacskózzák vele, hogy azonnal mikrózhasd a fagyos kajádat

– írta közösségi oldalán az énekes, posztjában meg is nevezte az éttermet. A cég reagált, így üzent az őt kritizáló Alexnek egy hozzászólásban:

Kedves Alex, az is elképzelhető, hogy egy munkatársunk a 297. megrendelés után egymás mellé tette az italt a burgerrel, miután igyekszik mindenkit szívvel, lélekkel kiszolgálni. Vagy az is, hogy a futár cég több címet visz ki (ami tőlünk független) és kihűl közben. De igazából mi sem posztoljuk ki, ha nem tetszett egy nótád. És persze elnézést a hibáért.

Az X-Faktor mentora természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, és előbb egy újabb kommentben, majd egy külön posztban újabb üzenetet küldött a budapesti burgerezőnek – vette észre a Blikk.

Az énekes szerint az étterem jobban tette volna, ha inkább építő jellegű kritikának veszi a posztját, ahelyett, hogy személyeskedni kezd vagy a futárra keni a dolgot.

tudjátok, 2020-ban, emlékszem rá, mikor sok becsületes vendéglátó (még barátom is) bezárt. nehezen maradtak meg a cégek a piacon, és sokakat csak a házhoz szállítás lehetősége mentett meg. nem tudom, ti léteztetek-e akkor. ritkán burgerezem. mi akkor egy évig nem zenélhettünk. nem volt tv műsor, semmi, ami az én életem volt. sokan rosszindulattal azt mondták, menjek kapálni. nem mentem. mert én tényleg szívvel-lélekkel csinálom amit…

– írta Alex, aki szerint a burgercég hiába írja azt, hogy szívvel-lélekkel dolgoznak, ez pont nem látszik rajtuk.

de azt tanácsolom, hogy ennél tényleg legyetek egy vásárlótokkal szívesebbek meg lelkesebbek, nehogy végül el kelljen menni kapálni…

– üzente nekik ByeAlex, aki szerinte pár perc alatt csinált reklámot a cégnek.